duminică, 11 martie 2012

Epic, but achievement earned.

Ca tot nu am mai postat nimic in ultima vreme , sa incepem.
Mai nou, toti au un tupeu fantastic ( nu si face-to-face) coaie de Facebook, printese care isi dau mult prea multa importanta, prea multe "frumoase" si nu isi stiu stadiul in aceasta societate care comenteaza aiurea despre alte persoane si nu se uita in oglinda sa vada cat de penibile si panarame sunt. Dar suntem in Romania nu ? totul e permis aici, plini de prieteni falsi, persoane cu multe fete care intra pe sub pielea ta si ar face absolut orice lucru ca sa te doboare,cand nici nu te astepti. "Te iubesc scumpoo" "my best friend forever" "my love" blablabla, nu crezi ca exagerezi, te straduiesti prea mult? stiind bine ca tie nu iti pasa de nimeni, doar de tine si cum sa iti fie tie bine,ca o mentalitate de copil imatur care "isi permite totul" ca il avem pe "taticuuu in spate ", zici de noi ca ducem lipsa de atentie si chestii de genu, dar tu nu poti sa dormi noaptea gandindu-te la mine si cum ai putea sa ma "dobori" mai rau(in mintea ta), asa ca incerci sa scrii pe blog cat de "corecta,martira,neindreptatita si rea" esti tu pe blog si ce "tupeu virtual " ai , Wow esti the best :o.
Sincer oameni buni, prefer sa fiu singura doar cu 2 prieteni, decat sa fiu vre'o mare "populara" (in mintea lor) cu 1000 de mii de prieteni si cand as avea nevoie, sa nu fie niciodata unul langa mine, dar deee, suntem "importanti" nu-i asa ?. In fine.
Felicitari oricum, ne amuzi pe toti cu felul tau de a fi ,penibil, gesturile si comportamentul tau de pe o zi pe alta care ne arata cat de TU esti, cat de trueee. Pana la urma te las in apele tale, sa iti dai cata importanta vrei tu ca sa atragi atentie asupra ta ca vad ca duci lipsa in cel mai rau mod posibil pentru ca TOTI stim cum esti defapt .
Prefer sa nu jignesc aici, ca nu are rost, pana la urma e un site de "socializare" virtual stupid, am preferat sa fac o postare noua, pentru ca vad ca nu esti in stare sa accepti lumea reala, adevarata viata asa cum e defapt si incercarile mele de a iti deschide ochii si imi tot aud vorbe urate la adresa mea despre balivernele care le regizezi tu (:|.
Tine minte un lucru, valabil pentru toate aceste "prietene, printese si tupeiste virtuale", gandeste-te la toate lucrurile care le-ai facut, le faci, vorbesti, cat de mult ai ranit persoanele care ti-au fost alaturi cand aveai nevoie care ti-au oferit umaru lor sa plangi,te-au ascultat si ajutat in limita puterilor posibile, au sperat si  s'au deschis fata de tine, ti-au spus secrete d'ale lor, probleme si multe altele, cu speranta ca ii vei ajuta , moral, nu ca te vei duce sa dai raport peste tot si sa le razi pe la spate( si bineinteles sa nu recunosti ca ai facut asta, in fine) si abea dupa comenteaza despre altii in necunostinta de cauza.
 Apropo de invidie(asa cum e in mintea ta) ca se tot discuta despre asta, uite, una e sa fi invidios si una e sa fi ranit si dezamagit :), sa sti bine asta, avand in vedere gestul facut de tine in ultimul timp( nu te astepta sa ma comport frumos, ca si cum nu s-a intamplat nimic), sincer nu ma asteptam niciodata la asta, dar se pare ca aparentele insala. Prefer totusi, daca aveti ceva de spus, sa veniti si sa imi spuneti in fata, nu sa dramatizati atata pe blog,siteuri de socializare, pe la alta lume , ca sa lasati impresia ca sunteti niste oameni tare "corecti si neindreptatiti" etc etc,( dar,aici intervine, tupeul virtual , bineinteles.)
In fine, trebuie sa finalizez,  daca as sta sa vorbesc despre tine/voi, as scrie un roman intreg si tot nu mi-ar ajunge, pe scurt: Sa va fie rusine, uitati-va la voi cum sunteti si dupa sa va permiteti sa comentati despre altii.
Pana in momentul de fata mi-ati aratat ca nu sunteti in stare sa purtati un dialog, real cu persoana care "va supara" si sa va lamuriti problemele, ca niste oameni normali, ca prietenie adevarata nu exista credeti-ma (intre fete,FOARTE rar poate, dar nu in Romania), asa ca va retrageti intr-un monolog interior care urmeaza sa il postati pe un site,ca sa incercati intr'un mod mai indirect probabil sa jigniti persoane, iar lumea sa isi dea cu parerea fara a sti adevarata poveste si situatia de fata ce se intampla, foarte Trueee .
Va astept cu mare drag, sa veniti, sa ma trageti intr-un colt( pe rand) sau oriunde,oricand  si sa elucidam orice nelamurire , mustrare de contiinta sau problema care o aveti ( cu mine) , chill apreciez asta si nu o sa va musc, pana atunci pentru mine si toti care ma cunosc si cunosc cu adevarat problema, in ochii mei/nostrii ati castigat reputatia ,
 Achievement: Fake Whore.
Sper ca ati inteles ceva,si lasam "declaratiile,replicile" astea pe toate siteurile, si discutam fata in fata, deschideti'va ochii frate odata 8-|.


 Have a great day, and thanks for reading, and remember:
Love you bitches !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu